Am achiziționat primul meu NFT

La sfârșitul anului mi-am propus să investesc în NFT-uri în 2022. Asta am și făcut. Acum câteva zile mi-am cumpărat primul meu NFT de la The Babylon Misfits. Încă nu am idee cum funcționează toată treaba asta cu NFT-urile, dar am zis să încerc și într-un final am cumpărat acel NFT. În contul meu apare că dețin o lucrare de la Babylon Misfits, dar nu am idee cum arată, sunt nerăbdător să aflu cum arată lucrarea mea.

Cât am plătit? Prețul NFT-ului a fost de 0.06 ETH, am mai plătit o taxă de 0.02 ETH și costul final a fost de 0.08 ETH. În acest moment, taxele sunt enorm de mari pentru cei care vor să cumpere ceva folosind ETH.

Am pe listă câteva NFT-uri de achizionat prin VeVe. Vreau neapărat să colecționez câteva lucruri de la Marvel, iar în platforma VeVe găsesc așa ceva. Sunt multe drop-uri în acest moment, cu siguranță o să am o șansă să cumpăr ceva la un preț foarte bun. Am văzut că, la un drop prețul unei lucrări este de 6.99 dolari, iar dacă mă uit în marketplace, prețurile pornesc de la 20 și ajung la câteva mii sau sute de mii de dolari, depinde de ce vrei să cumperi. Oricum, sunt la început cu toată nebunia asta de NFT-uri.

There is one comment:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.