Am devenit vegan

La fiecare inceput de am imi fac o lista cu lucruri pe care le vreau realizate pentru anul in care am intrat. De aceasta data nu mi-am propus ca sa devin vegetarian sau vegan, pur si simplu a fost un lucru care a venit natural si dupa multe incercari, am reusit sa devin vegan suta la suta. Da, sunt vegan suta la suta. Pe langa asta am inceput sa mananc mai sanatos, sa nu consum diferite produse cu chimicale sau substante care nu fac bine organismului. Folosesc cateva aplicatii care ma ajuta sa aleg cele mai bune produse, atat pentru consum cat si produse cosmetice (produse naturale precum samponuri sau creme).

Procesul a fost unul natural. Nu am devenit vegan asa peste noapte. In prima faza am renuntat la carne si pe urma am renuntat incet la oua, lapte si orice produs venit de la animale. Am fost vegetarian si pe urma am devenit vegan. Multe persoane din familia mea se minuneaza cand aud astfel de cuvinte, cum sa nu mananc carne, cum sa nu mananc oua… iar cand incerc sa le explic nu reusesc, crezul lor la astfel de cuvinte se rezuma doar la salate si atat. Cum poti sa traiesti doar cu salate, asta este problema lor.

Nu vreau sa explic ce inseamna toata treaba asta si care sunt beneficiile, dar ma bucur ca am facut aceasta schimbare si le recomand tuturor sa incerce sa se documente despre ceea ce inseamna sa consumi produse provenite de la animale si ce rau ne facem noua, corpului, atunci cand le consumam. Una este sa consumi produse de la tara, produse care iti ofera o valoare nutritionala, si alta este sa mergi la magazin sa cumperi produse modificate genetic, unde se folosesc tot felul de substante pentru crestere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *