Am investit în Edain

Nu știu exact de ce am investit în acest proiect, dar am investit. În spatele Edain se află oameni faini, care se pricep la ceea ce fac, în plus, Edain colaborează cu câteva nume importante. Iată ce înseamnă Edain:

„EDAIN is an AI-powered knowledge creation ecosystem whose purpose is to make knowledge across the entire world flat. Providing equal access to knowledge is instrumental in eliminating the human knowledge gap and will empower humanity’s full human intelligence in our problem-solving endeavors.”.

Am cumpărat de 150 de dolari și am primit 650 EAI. Am cumpărat în momentul de lansare, faza trei. Adică nici la preț mic, nici preț mare. Acum ar trebui să plătesc 357 de dolari pentru 650 de EAI. În momentul când se lansează oficial proiectul, costul unui EAI o să fie de 1 dolar, adică o să am 650 de dolari.

Este un proiect în care ai șanse să faci câțiva bănuți pe termen scurt, dacă totul se întâmplă conform celor spuse de ei în programul de lansare, atunci cu siguranță nu o să am probleme. Dar sunt și situații în care, anumite proiecte faine, au murit chiar înainte de lansarea oficială. Deci, investiția mea este încă la un risc.

Investiția în proiectul Edain este o investiție făcută după niște calcule, adică da, dacă pierd acei bani nu o să îi simt lipsa. Asta este și ideea unor investiții. Să investești exact atât cât îți permiți să pierzi.

O să revin cu un articol legat de progresul acestui proiect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.