Am investit in Maiar

Așa cum am scris și în articolul „Obiective pentru 2022″, unul dintre obiectivele pentru acest an este să investesc o anumită sumă de bani în diferite proiecte. Iar una dintre primele investiții din acest an se află în Maiar, un proiect frumos, realizat de către cei de la Elrond. Nu vreau să spun prea multe despre acest proiect, dacă sunteți curioși, puteți să intrați pe site-ul maiar.exchange și acolo gășiți mai multe informații..

În acest moment, moneda MEX, adică Maiar, se află destul de jos, o scădere mare comparativ cu perioada în care am cumpărat eu. Nu este o problemă pentru mine, eu sunt genul de om cu multă răbdare. Am cumpărat, aștept câțiva ani și vedem ce se întâmplă. Nici nu mă aștept să se întâmple mari lucruri acum, la început, mai ales că acest proiect nou, deci are foarte mult „spațiu digital” să crească și să ajung să fac cu adevărat un profit. În acest proiect am intrat cu o sumă destul de bună, zic eu, în jur de 1000 de dolari.

Dar așa cum am zis, moneda are o scădere. Oricum, cu mia respectivă am cumpărat MEX și l-am blocat la fermă, acolo îmi produce zilnic o anumită sumă de MEX, iar cu timpul această sumă se adună, iar eu doar o reinvestesc, atunci când ajung la minim 10 dolari. Din ce calcule mi-am făcut, dacă o să blochez moneda pentru cel puțîn un an de zile, iar ceea ce primesc reinvestesc automat, la final de an o să am o creștere de până la 420.54%. Această sumă diferă foarte mult, de exemplu săptămâna trecută, calculele de atunci îmi arată peste 900% profit, dar aceste lucruri nu sunt stabile, se modifică în funcție de cum se mișcă piața și viitoarele investiții, anunțuri sau alte lucruri făcute de companie.

Ce îmi propun cu această investiție și ce cred eu că o se întample in următoarele 6-12 luni? Cu siguranță mă gândesc că o să crească foarte mult, nici prea mult, dar nici să scadă. Preconizez că va ajunge la 0.01 cenți fără probleme, prețul actual este de 0.000414. Este mult până acolo, dar am încredere în proiect, în echipa din spatele lui și bine înțeles, se anunță proiecte faine din partea Elrond.

Este un moment foarte bun să începeți să investiți în MEX, dacă sunteți în lumea crypto. Oferă randamente bune, iar compania din spatele acestui proiect este o companie românească, dacă pot zice așa, cu proiecte foarte faine și viitoare proiecte care se vor anuntă un succes mondial, așa cum este EGLD/Elrond.

MEX to the moon!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.