Am renunțat la Netflix

Am renunțat de câteva zile la serviciile de streaming oferite de Netflix pentru două lucruri mari și late. Primul este creșterea prețului unui abonament, iar al doilea este faptul că au decis să anuleze mai multe seriale pe care eu le urmăream. Nu am alte motive să folosesc un serviciu care crește prețul constant și nu oferă ceea ce îmi doresc, iar acum cu anularea unor seriale mi-a oferit motivul suprem să renunț.

Folosesc Disney Plus și sunt foarte mulțumit. Am filme și seriale foarte bune, cu siguranță o să vină mai multe în curând, mai ales că imediat se lansează și în România, deci este un motiv numai bun pentru a schimba ceva. Am folosit Netflix de câțiva ani, îmi aduc aminte că am plătit 8 euro pe lună, iar acum plătesc 14 euro, ceea ce înseamnă un preț aproape dublu. Tocmai de asta au probleme acum și imensa scădere de la bursă, au crescut prețurile și au oferit multe producții să acopere o gaură și nimic altceva. Multe producții au o calitate slabă, nici nu știu de ce plătesc pentru lucruri inutile. Ăsta a fost planul lor, să ofere cât mai multe producții prostești, calitate slabă și conținut mult.

Nu am un motiv serios să rămân la ei. Nu îmi oferă conținutul de care am nevoie sau îmi oferă un conținut slab. Când ai bugete imense și oferi conținut prostesc nu mai meriți să te poți numi cea mai mare platformă de streaming cu plată. Eu am trecut la Disney și sper ca pe viitor să ajungă la un nivel mare, să fie concurență serioasă pentru Netflix, dar rămâne de văzut. Cu siguranță Netflix o să scadă foarte mult în următoarele luni dacă nu o să-și construiască un plan serios, să producă filme și seriale de calitate și să nu mărească prețurile odată la câteva luni, că nu este amuzant și nici plăcut pentru clienți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *