Ce vloguri mai urmăriți?

A fost o vreme când eram foarte conectat pe Youtube și urmăream o mulțime de canale, asta până într-o zi când am zis că trebuie să fac o selecție și să urmăresc doar acele canale care îmi oferă o informație bună.

Am fost în căutarea unor noi canale de urmărit și am găsit exact ce îmi doream, canale bune de informații. Nu sunt multe, dar încă sunt în căutarea unor noi canale. Dacă cunoașteți canale eu sunt nerăbdător să aflu despre ele. Așa ca o informație utilă… eu sunt pasionat de tehnologie, online, călătorii, mâncare, diy, natură și lista poate să continue. Nu îmi place sportul, nu îmi plac „chestiile de bărbați”, adică nu prea sunt pasionat de sporturi, mașini, bere, chestii de astea mai de bărbați, să înțelegeți.

Nu prea urmăresc canale românești, cred că am maxim cinci canale românești pe care le urmăresc și conținutul este foarte potrivit pentru ceea ce îmi doresc de la un canal de youtube. Am început să urmăresc multe canale din America sau oameni care vorbesc engleza, așa mai învăț cuvinte noi în engleză.

Așa că, dacă știți un canal frumos unde găsesc conținut fain, știți ce aveți de făcut. Un comentariu mai jos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *