Cine este Blue?

O foarte bună întrebare. Cine este Blue?

Bine, bine, dar care Blue? Cum care? Cel de pe YouTube, cel care postează comentarii la fiecare videoclip posibil de pe YouTube. Răspunsul este foarte simplu. Nu este o singură persoană în spatele contului respectiv, se află o echipă suficient de mare încât să comenteze în diferite limbi, fără probleme.

M-am gândit care este ideea din spatele acestui proiect numit Blue. Iar ideea care mi-a trecut prin cap este următoarea: vor să adune cel puțin 1 milion de persoane care se abonează la canalul lor și pe urmă vor adăuga conținut. După ce adaugă conținut și au acel milion de persoane abonate, o să le fie foarte ușor să facă bani. Dar totuși, numărul de abonați nu garantează nimic. Sunt unele canale cu cel puțin un milion de abonați și numărul de vizualizări per videoclip este de sub 30.000, so, abonații nu prea sunt buni.

Am găsit videoclip-ul de mai jos. Acolo spune exact cine este Blue. Aștept să văd ce se va întâmpla cu acest canal, pentru că este foarte activ, iar numărul de abonați se adună într-un ritm alert.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.