Cum arată primul meu NFT?

Acum fix o lună am scris un articol în care anunțam achiziția unei lucrări NFT. Acesta este articolul despre care vorbesc: „Am achiziționat primul meu NFT„. Vreau să aduc un update legat de ceea ce am primit și cât valorează astăzi investiția făcută acum o lună. Atunci am plătit 0.08 ETH din care 0.02 a fost taxa pentru achiziția NFT-ului. O sumă enorm de mare pentru o singură achiziție, dar a meritat.

Atunci când cumperi NFT-uri care nu sunt lansate nu prea ai așteptări la ce primești. Eu de exemplu am primit NFT-ul de mai jos. Nu mă gândeam o secundă că voi primi o astfel de lucrare. Dar așa cum am spus și în articolul respectiv, pot să mă declar mulțumit de achiziția făcută, mai ales acum când am aflat cum arată lucrarea mea unică. Acum sper să se vândă suficient de mult și să existe cumpărători, altfel este doar o imagine și nimic altceva, iar eu trebuie să fac bani din asta, nu?

Încă nu știu nimic despre prețurile acestor lucrări. Am văzut listate lucrări asemănătoare la prețuri foarte mari, dar și prețuri decente. Cred că prețul lucrării este cel puțîn dublu în acest moment. Dacă se va cumpără așa cum se cumpără acum, cu siguranță în câteva luni o să crească valoarea foarte mult. Nu mă gândesc să vând prea repede, toată chestia asta cu NFT-urile este la început și vreau să profit de pe urma acestor lucrări pe care le pot cumpără la prețuri foarte bune. Acum rămâne de văzut, succes sau nu, dețin o lucrare unică și este doar a mea, nimeni nu poate să o dețină „legal” decât eu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *