De ce am ales să înregistrez domeniile la Găzduire.ro

Acum câteva zile am scris un articol în care am spus că mi-am mutat locul unde îmi gazduiam blogul și am făcut transferul și domeniului spre o altă firmă, este vorba despre acest articol: Blogul a fost off câteva zile. Este evident unde mi-am transferat domeniile și voi spune de ce am ales să transfer toate domeniile spre Gazduire.ro, una dintre cele mai bune firme pentru înregistrarea de domenii web.

Inițial mi-am înregistrat două domenii .ro folosind Găzduire.ro, nu aveam de gând să înregistrez prea multe domenii deoarece știam că prețurile sunt mai mari față de alte companii. Bun, aveam două domenii înregistrate și alte domenii web în altă parte. Într-un final am făcut niște calcule și mi-am dat seama că prețurile la Gazduire.ro sunt mai mici față de alte firme, așa că, am decis să transfer toate domeniile aici. Nu vroiam să fiu client unei firme mari deoarece știam că, acolo unde sunt foarte mulți clienți, calitatea suportului tehnic este slabă, asta a fost prima mea problemă. Noroc că am avut o problemă și am apelat la serviciul de suport clienți și am rămas surprins de viteza răspunsului și rezolvarea problemei.

So, am transferat toate domeniile web. Pe urmă am tot înregistrat domenii, atât pentru mine cât și pentru clienții mei. Au o ofertă foarte bună la înregistrarea de domenii web, de exemplu pentru un domeniu .ro prețul de înregistrare pentru primul an este de doar 6 euro, iar prețul de reînnoire, adică pentru următorul an este de doar 9.9 de euro. Un preț foarte bun pentru un domeniu .ro, având în vedere că acum câțiva ani domeniile .ro au fost foarte scumpe și destul de complicat de cumpărat.

Singura mea problema atunci când am ales să transfer domeniile a fost când am introdus o cheie de transfer greșită și nu am înțeles de ce nu îmi sunt transferate domeniile. Am făcut comanda noaptea târziu, iar a două zi mă gândeam că totul este transferat și fără probleme. Am rămas uimit dimineața să văd că nu se întâmplă nimic. Am făcut ceea ce orice om normal face, are răbdare și mai așteaptă câteva ore. Nu știam eu că un transfer de domenii se face instant, dacă cheia de transfer este validă.

După multe ore de așteptare mă gândesc să le scriu în live chat. Am întrebat câte ore/zile trebuie să aștept pentru transfer și ei mi-au spus că transferul este instant. Am stat și m-am gândit și am întrebat de ce domeniile mele nu au fost transferate. Mi-au cerut adresa de mail/nr comandă și într-un minut au găsit problema. Cheile de transfer oferite de mine au fost invalide, adică nu au funcționat și nu au putut să-mi transfere domeniile. Am verificat repede pentru noile chei de transfer și le-am oferit prin chat, în câteva minute domeniile au fost transferate la ei și extinse cu încă un an. Totul a durat doar câteva minute.

După discuția cu ei în chat și cât de repede și-au făcut treaba am zis că voi sta aici mulți ani de acum încolo, pentru că îmi oferă ceea ce am nevoie, suport de calitate rapid, fără să fiu nevoit să trimit ticket de suport și să aștept câteva zile pentru un răspuns. De asta vă recomand cu foarte mare încredere serviciile oferite de Găzduire.ro, acolo gășiți o mulțime de extensii de domenii pe care le puteți înregistra la prețuri foarte bune, atât pentru înregistrare cât și reînnoire lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *