Dezabonarea de la mesaje nesolicitate

Încerc să îmi dau seama pe unde mi-am folosit adresa de mail de primesc foarte multe mesaje nesolicitate de la diferite magazine dubioase din România. Ideea este că, nu îmi folosesc adresa personală decât pentru chestii personale și atât. Nu o folosesc la cumpărături online, nu îmi fac conturi pe site-uri/forumuri cu adresa de mail personală. Deci, nu am idee cum a ajuns adresa mea în mâinile unor spammeri.

Ideea este că, ei trimit mesaje și în josul mesajului există link-ul de dezabonare.

În momentul în care apăs acel link mă redirecționează către o pagină care îmi mulțumește pentru că m-am dezabonat de la ei. Foarte bine, treaba rezolvată și nu mai primesc mesaje nesolicitate.

După câteva zile am surpriza să găsesc noi mesaje, exact de la acele magazine unde deja mă dezabonasem de la serviciile lor de newsletter. So, nu înțelegeam care este problema. M-am dezabonat din nou, dar la fel, după câteva zile primeam din nou mesaje, de această dată într-un mod mult mai agresiv.

Am analizat unde au serverele de găzduire și am aflat că au la diferite firme de găzduire din România. Am trimis mesaj la fiecare firmă și au rezolvat ei să le închidă serviciile pentru încălcarea unor puncte din contractul numit și termeni și condiții de utilizare.

Problemă rezolvată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.