Disney+ se lansează în România

Încă o noutate descoperită acum câteva zile despre încă o platformă de streaming. Este vorba despre Disney+ care se lansează în 14 Iunie și în România. O veste bună pentru cei pasionați de Disney și multe alte producții de la alte studiouri. Prețul este bun, doar 29.99 de lei pe lună, iar pentru plata anuală există și o reducere de aproximativ 60 de lei, adică 299.90 de lei pentru un an întreg.

Sunt foarte multe producții originale și cu siguranță își merită banii, dar eu sunt sătul de existența unui număr din ce în ce mai mare de astfel de site-uri. Există Netflix, Amazon, Apple TV, HBO… și foarte multe astfel de platforme în toată lumea, mai ales prin America, unde există zeci de platforme.

Nu prea este rentabil pentru un utilizator să plătească 5 abonamente diferite la 5 site-uri diferite. Eu aștept acel moment când o să existe un site care o să-ți ofere posibilitatea să urmărești tot ceea ce vrei, indiferent că este conținut de la Netflix, Amazon, Apple, HBO sau alte studiouri, folosind o singură aplicație. Da, nu m-ar deranja să plătesc 30 de euro pentru un astfel de abonament, dar să am acces fără să am cinci conturi diferite pe cinci site-uri și alte cinci plăti spre ele. O să apară la un moment dat așa ceva.

Cu siguranță Disney+ este mai mult decât bine venit în țara noastră. Nu am decât să aștept să îmi fac un cont, chiar dacă îl voi anula după câteva luni, nu prea sunt producții care să îmi ofere interes. Dar îl voi încerca și o să încerc să scriu experiența Disney+ România 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *