De unde să închiriezi o mașină din aeroportul Cluj?

Acum câțiva ani am decis să părăsesc România pentru un trai mai bun. Astăzi, sunt tot plecat din România și nu prea am speranțe că mă voi întoarce în țara mea natală, mai ales acum când viața mea este aici, cât despre România nu știu ce să spun, familia mea a ales să părăsească România și de foarte puține ori ajung în țară. Bine înțeles că am familie acasă, am foarte mulți prieteni, am locuri în care am copilărit unde mă întorc cu drag mereu, e țara în care m-am născut și nu pot uita acest lucru foarte important.

În primii ani de la plecare obișnuiam să împrumut o mașină de la un prieten. Acest prieten a ales să plece și el din România și mi-a fost dificil când mergeam acasă. Nu prea exista centre de închirieri mașini așa cum există astăzi, trebuia să cunoști pe cineva care la rândul lui cunoștea pe cineva și era dispus să închirieze o mașină la un preț foarte mare. Iar atunci când mergi acasă ai nevoie de o mașină. La un moment dat am zis că îmi cumpăr o mașină și o las acasă, astfel scap de închirierea unei mașini. Dar mi-am dat seama că este foarte dificil să ai o mașină acasă, o mașină trebuie folosită, nu să stea afară pentru foarte multe luni la rând fără să fie pornită. Pe lângă asta ai nevoie și de multe lucruri de plătit, impozit, asigurare și câte și mai câte, iar asta înseamnă timp pierdut. Așa că, am renunțat la gândul de a cumpăra o mașină acasă și am rămas la varianta cu închirierea unei mașini, cu toate actele și cele necesare la zi.

Asta este o regulă pentru mine când merg în România, să închiriez o mășină. Iar acum îmi este mult mai simplu și ușor să închiriez o mășină. De fiecare dată când ma întorc in țară ma asigur că pot să închiriez o mașină direct de la aeroport, iar de ceva vreme am foarte multe opțiuni. De exemplu pe maniarent.ro se pot închiria mașini direct din aeroport, eu zbor foarte des spre aeroportul din Cluj Napoca și îmi este foarte la îndemână să pot prelua mașina direct din aeroport. Așa că, dacă și tu ai nevoie să închiriezi o mașină direct din aeroportul Cluj îți recomand să apelezi la maniarent.ro. Serviciului Mania Rent este unul relativ nou pe piață și este prezent in următoarele locații: Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Blaj, Deva, Hunedoara, Cugir, Sibiu, Sibiu Aeroport, Cluj Napoca, Cluj Napoca Aeroport și Turda.

Îmi aduc aminte acum câțiva ani când căutam să închiriez o mașină de la o firmă ce proceduri complicate au fost. Trebuia să plătesc un depozit imens de mare, să prezint pașaportul, permisul, declarație și alte lucruri pe care nu le înțelegeam. Asta a fost atunci, acum totul se desfășoară foarte rapid și fără bătăi de cap. În plus, pe lângă o mulțime de mașini disponibile spre închiriere, ai și diferite asigurări opționale. De exemplu, dacă alegi să închiriezi o mașină și vrei să nu plătești depozit, ai opțiunea să plătești 250 de lei pentru RISC 0. Ce înseamnă asta? Înseamnă că nu ai riscuri atunci când închiriezi o mașină, orice se întâmplă ești acoperit. Dar nu înseamnă că poți să distrugi mașina intenționat și să nu plătești, aici este o altă treabă.

Ce mașini sunt disponibile dacă vrei să închiriezi folosind ManiaRent.ro? Sunt mașini noi în mare parte atent alese pentru clienți și bine înțeles pentru fiecare buget. Flota este formată din: Renault Kadjar SUV automat, Microbuz Toyota Proace 2022 8+1 locuri, BMW Grand Tour 5/7 locuri automat, Dubă Fiat Ducato Maxi, Opel Crossland X 2022 – Crossover Automat, Ford Grand C Max 5/7 Locuri, Kia Rio 2022 – Economic, Audi Q3 S-Tronic 4×4 – Automat, Renault Clio 2021, Skoda Fabia 2021, Renault Grand Scenic – 5/7 Locuri Automat, Skoda Kamiq Crossover – SUV 2021, Ford EcoSport 2022 -SUV Crossover, Audi A4 – Premium – Manual și multe alte modele noi de la BMW, Audi, Ford sau Toyota.

Prețurile sunt printre cele mai mici de pe piață pentru mașini noi de închiriat. Eu am închiriat o mașină pentru doar 155 de lei pe zi, dar am primit o reducere foarte mare atunci când am ales să închiriez mașina pentru mai multe zile. Dacă aveți nevoie să închiriați o mașină pentru mai mult de zece zile prețurile sunt foarte bune. Dacă alegeți să închiriați o mașină pentru 2-3 zile prețurile sunt maxime, nu primiți discount-uri, deci prețul este mare. Prețurile sunt foarte competitive pentru serviciile de închirieri auto, ManiaRent încearcă să ofere cele mai bune servicii de închiriere la cele mai bune prețuri. În plus, oferă o mulțime de modele de mașini, iar aici nu fac rabat de calitate. Au modele premium, dar și modele mai puțin premium, pentru toate buzunarele că să fiu mai explicit. Deci știți acum de unde să închiriați o mașină atunci când mergeți acasă 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *