Ne pregătim de nuntă

După șapte ani de relație a venit momentul în care mi-am cerut iubita de soție. A acceptat acum un an, iar în Decembrie 2021 am oficializat un eveniment important, starea civilă. În acest moment, în acte, suntem soț și soție. Nu a fost nimic special, doar starea civilă și atât. În zona noastră, chiar dacă faci starea civilă, este recomandat să inviți oamenii la un restaurant. Noi nu am făcut nimic, păstrăm banii pentru nuntă.

Nuntă noastră o să fie una foarte diferită față de ceea ce se organizează prin zona noastră. Asta a fost și ideea, să nu facem o nuntă standard, așa cum se face peste tot. Lăsăm tradițiile locale și ne facem de cap.

Îmi plac foarte mult nunțile din America, cele organizate în hambare, cu lumânări sau beculețe, flori frumoase, o lumina caldă și nimic mai mult. Bine înțeles, avem fiecare dorințe diferite, eu pe clasic, ea pe modern, deci este de muncă pentru organizarea nunții. Dar avem timp suficient. Ne-am propus o dată din 2025, deci avem câțiva ani la dispoziție pentru o nuntă așa cum ne dorit, specială.

Chiar dacă avem timp, organizatorii care organizează nunți, fotografi, muzică… au evenimente puține în acel an, în care vom face și noi nunta, deci este un timp potrivit pentru a găși cele mai bune persoane care să ne ofere cele mai bune servicii pentru nuntă noastră. Am plătit câteva avansuri, ceea ce ne bucurăm. Am reușit să angajăm câteva persoane care fac o treaba minunată, iar astfel de persoane sunt foarte greu de găsit, defapt, să fie libere pentru un eveniment, iar dată noastră a picat de minune acelor persoane.

Multe din lucruri am preferat să le facem noi, decât să plătim pe cineva. De exemplu, ne facem singuri invitațiile de nuntă, personalizate de noi. Am comandat o ștampilă cu ceară și aștept să ajungă. Ne ajută foarte mult platforma pinterest, acolo găsim foarte multe idei pe placul și sufletul nostru.

Acum este totul ușor, planificarea și organizarea. Cel mai greu moment o să fie înainte de nuntă și în ziua nunții, atunci o să fie un stres din toate părțile, dar preferăm să încercăm să organizăm totul ca la carte să nu apară stări negative. Nu ne dorim asta, mai ales că trebuie să fie un moment fericit și unic pentru amândoi. Planificarea este cheia, dacă există un plan bine pus la punct, nu ai cum să nu reușești!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.