Novak Djokovici era primit regește în România

Cu siguranță știți ce se întâmplă în aceste zile cu Novak Djokovici, marele jucător de tenis, pe primul loc în clasamentul ATP, adică cel mai bun jucător de tenis existent la ora aceasta. Bun, dacă nu știți, atunci o să fac o scurtă recapitulare. Acesta a ajuns în Australia și au fost probleme la vamă, cu viza, cu documentele, cine știe. Ideea a fost următoarea, a fost trimis în carantină la un hotel și a primit câteva zile, timp în care putea să atace decizia celor de la poliție/serviciu de frontieră și să poată sta în țară fără probleme.

Doar că, a intrat într-o problemă și această problemă devine din ce în ce mai mare. Acum există o declarație falsă legată de declarație oferită de el. Unele surse media spune că el a scris într-o declarație obligatorie cum că, în ultimile 14 zile nu a călătorit într-o altă țară, decât țara de plecare spre Australia, dar sursele spun că acesta a fost într-o altă țară. So, prea complicat și cu siguranță o să fie un scandal imens legat de acest subiect și cum serviciile publice își fac treaba în Australia.

Eu nu am o părere, pentru că nu îmi pasă. Dar este amuzant că mulți oameni comentează cum își bate joc Australia de acest jucător mondial, de cum nu își fac treaba cum trebuie. Păi, din contra, își fac treaba prea bine, astfel am fi ajuns la o varianta românească și o să explic mai jos varianta românească și cum era primit un astfel de jucător, președintele își făcea timp să ajungă la aeroport, lăsa golful, tot.

Presa, televiziunea, fete și babe cu flori, dar să nu uităm de primar, popă, președinte și o panglică roșie. Poliția de frontieră? Da, se uită cineva o secundă la pașaport și gata, nu trebuie să îl punem pe acest mare campion la așteptat, că astfel ne facem de râs în toată lumea. Cum ar suna știri precum „Novak Djokovici, cel mai mare jucător de tenis, a așteptat 30 de minute la trecerea frontierei în România” sau „ȘOC și GROAZĂ! Novak Djokovici a ajuns în România așteptând după un polițist să-i verifice pașaportul”.

Australia nu a făcut absolut nimic, iar cei care au verificat documentele și-au făcut treaba și nimic mai mult. Dacă în România sau alte țări oamenii nu își fac treaba, asta nu înseamnă că fiecare țară este la fel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *