Obiective pentru 2022

Intr-un final am terminat de scris obiectivele pentru noul an. In acest an mi-am propus mai multe obiective pe care sa le realizez fata de anul trecut. Daca anul trecut am reusit sa indeplinesc fiecare obiectiv propus, pentru acest an cu siguranta o sa fie o problema, am foarte multe obiective si nu cred ca o sa fie o problema. In fiecare an imi propun sa fac cat mai multe lucruri, daca o sa reusesc in acest an sa ajung la o realizare de peste 90%, atunci o sa fiu foarte bucuros si o sa apreciez fiecare persoana care ma va ajuta.

Ce obiective mi-am propus pentru anul trecut? Sunt unele simple precum: sa economisesc o anumita de bani, sa investesc in diferite domenii, sa ma casatoresc, sa calatoresc in anumite tari si sa fac cateva activitatii. Nu au fost multe, dar le-am realizat si ma bucur foarte mult de asta.

Pentru acest an mi-am propus sa realizez urmatoarele:

  • Sa incep scoala de soferi – deja am inceput, acum cateva zile am avut prima ora de condus 🙂
  • Sa continui sa investesc lunar in domeniile alese anul trecut;
  • Sa citesc in fiecare zi minim 30 de minute;
  • Sa calatoresc in minim 5 noi tari;
  • Sa imi cumpar un teren/casa intr-o tara mai exotica;
  • Sa imi construiesc prima mea afacere;
  • Sa incep cateva cursuri de marketing;
  • Sa incep sala din nou, in forta, la fel ca si anul trecut;

Acestea sunt cateva obiective din cele propuse pentru anul acesta. Multe dintre ele au fost si anul trecut, dar asa vreau sa ma motivez mai mult, sa fac un obicei si sa-l fac periodic, asa cum mi-am propus. De exemplu la partea cu cititul pentru 30 de minute, mi-am propus si anul trecut sa citesc cateva carti si am realizat asta, dar 30 de minute in fiecare zi este un proces zilnic, asta o sa-mi ofere o deschidere mai mare si ma va ajuta sa-mi organizez timpul liber mai bine. La fel si la partea cu investitiile, mi-am propus sa investesc in fiecare vineri cand primesc banii de la munca, o anumita suma de bani, timp de un an de zile.

O sa revin cu articole de fiecare data cand reusesc sa realizez un obiectiv. De exemplu, daca o sa calatoresc in cel putin 5 tari noi voi realiza un articol dedicat pentru asta si tot ceea ce a insemnat indeplinirea obiectului respectiv. Pana data viitoare, legat de obiective, iti propun si tie sa realizezi obiective in fiecare an, Ianuarie este luna potrivita pentru cele mai mari obiective pe care poti sa le pui pe hartie pentru un nou an. Daca reusesti sa realizezi obiective mici, atunci cu siguranta poti sa realizezi si obiective mari.

There are 2 comments:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.