Pornesc o afacere cu lumanari

De cateva saptamani lucrez la un nou proiect pe care vreau sa il lansez in urmatoarele luni. Nu stiu exact cand, dar lucrez foarte mult si sper ca rezultatul sa fie unul pe masura. In acest moment lucrez la inregistrarea numelui, vreau sa fie totul in regula si pe urma voi lansa public proiectul.

Stiu ca mai am foarte mult de munca pana voi ajunge sa lansez proiectul, dar lucrez in fiecare zi si vreau sa spun ca nu este usor sa lansezi ceva ce pare usor, pana la urma nu este vorba de rachete, doar un brand de lumanari mai de lux, de o calitate ridicata si la un preturi foarte bune. Legat de preturi, aici am avut o mare problema cu furnizorii din Romania. Preturile in Romania sunt foarte mari, pot sa zic ca sunt cu cel putin 50% fata de multe alte tari din Europa care ofera livrare in Romania (cu cat comanda este mai mare, cu atat costul livrarii este mai mic). Eu vreau sa ma axez pe Romania la inceput si pe urma ma voi extinde, tocmai de asta nu pot sa lucrez cu furnizorii romani, pur si simplu mi-ar creste preturile prea mult.

Acum sunt in stadiul in care am numele brandului, testez cateva feluri de ceara, testez parfumurile si uleiurile esentiale si pe urma voi incerca sa construiesc cateva lumanari. Nu vreau sa fac o suta de lumanari diferite cu o suta de mirosuri, vreau sa fac cat mai putine si sa incerc sa construiesc o poveste frumoasa in spatele unui miros, sa te duca cu gandul la anumite momente frumoase.

In acest moment astept o comanda din China pentru diferite recipiente. Am dat comanda de un sample pentru etichetele pe care le voi folosi, o sa primesc cateva marimi din fiecare model dorit, iar daca voi avea ceva de modificat voi face inainte ca sa fac comanda mare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *