Prima mea comandă din China

Îmi aduc aminte prima mea comandă făcutădin China, de pe site-ul dealextreme. La vremea respectivă am avut sub 15 ani, deci nu știam eu foarte multe lucruri despre ceea ce înseamnă o comandă online dintr-o altă țară din exteriorul europei. Asta nu a contat pentru mine, am comandat și am așteptat.

Bine, bine, dar până să comand, de unde am făcut rost de bani? Îmi aduc aminte că, în perioada respectivă am fost foarte ocupat cu câteva forumuri de gaming, eram plătit să scriu diferite tutoriale, să construiesc anumite pluginuri și să ofer suport celor care aveau nevoie pentru anumite jocuri. Aveam un loc de muncă, ca să spun așa, în plus, primeam și câțiva bănuți la anumite perioade de timp, dar și la anumite task-uri realizate. În trei luni de zile am adunat 30 de dolari pe care i-am primit prin Paypal.

Am fost foarte bucuros să văd acei bani în contul meu. Cred că m-am lăudat la toată școala că am 30 de dolari și i-am făcut cu locul meu de muncă online. Am stat cu banii aproximativ două săptămâni și pe urmă am zis să încerc să comand chestii de pe site-ul acela din China. M-am gândit foarte bine ce am nevoie și într-un final am dat comandă de un MP3 portabil, foarte la modă în acele zile.

Am dat comanda, am mai ales câteva lucruri și într-un final am plătit comandă. Aveam balanță 0 în cont.

Termenul de livrare era estimat la 25 de zile. Am așteptat fiecare zi că un copil mic, treceam în carnețel câte zile mai sunt până o să primesc produsele. După cele 25 de zile, văzând că nu primesc nimic, trimit mail la ei și mi-au spus că există o întârziere. Am mai așteptat încă o săptămână și pe urmă mi-au spus că comandă este pierdută. După câteva ore primesc de la poștă o hârtie cum că, am ceva la poștă și trebuie să merg să îl ridic. A fost comanda mea de la DX. Pe lângă comandă, am primit și banii înapoi.

Când am mers să ridic comanda, știu că nu aveam cu ce să merg și am luat bicicleta și am mers. Undeva la 8 kilometri. Am mers la poștă, am ridicat pachetul și am ieșit bucuros afară. Am zis că nu deschid până nu ajung acasă. Am intrat în casă și am plâns de fericire, nici nu știu cum să descriu acele momente. Am primit ceea ce îmi doream și banii înapoi. A fost fericire maximă, că să spun așa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.