Produsele F0rever și prețurile lor nesimțite

Am aflat despre F0rever acum câteva săptămâni, o foarte bună prietenă a început să le promoveze produsele și să-și facă „propria ei afacere online” prin promovarea produselor de la acest brand.

Persoanele care se înscriu să vândă produse își imaginează că își vor face afacerea de succes, prin vânzarea unor produse online, unde nu au controlul calității, controlul comenziilor, nimic. În funcție de ceea ce vinde se primește un anumit comision și nimic altceva. Deci, dragele mele, nu mai încercați să va faceți speranțe că aveți afaceri de succes prin vânzarea unor produse. Nu mai spamati grupurile de facebook, nu mai trimiți sute de mesaje, nu are rost. Nu așa se vând produsele în 2022. Învățați marketing, nu spam.

Revin la produsele acestui brand și cât sunt de scumpe. În imaginea din articol se vede un ulei de peppermint care costă 103 lei, o sticlă mică. Același produs, dar la altă firma costă doar 35 de lei. Aceeași cantitate, același produs. Mai au samponuri de mâna la prețuri de te doare inima, să nu mai zic de ceaiuri, 93 de lei pentru 25 de pliculețe de ceai (herbal tea). Consum foarte multe ceaiuri, dar mereu cumpăr vrac, adică naturale și știu exact ce se află în lista de ingrediente, personal nu aș cumpăra ceaiul de la F0rever pentru simplul fapt că, nu are cum un ceai să coste 100 de lei. Am plătit pe un ceai demențial de bun 60 de lei pentru o sută de grame, într-un magazin din Barcelona. Nu online, magazin fizic, într-o zona scumpă.

Sunt foarte nesimțiți cu produsele lor. Produse la prețuri de lux, că să spun așa, pentru produse banale. Nu au magazine fizice, nu au ambalaje de lux, nu au nimic care să justifice prețul ăla mare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.