Rechizite școlare la o distanță de un megabit

De multe ori trebuie să fac diferite achiziții pentru cei mici, în special înainte să înceapă școală, trebuie să cumpăr foarte multe rechizite pentru școală. În ultimii ani, din cauza virusului Covid 19 am decis să nu mai merg în magazine să cumpăr cele necesare și să le cumpăr de pe internet, fără deplasări inutile, fără să verific toate magazinele pentru a găsi tot ceea ce au nevoie cei mici. Este mai simplu online, nu?

Un singur lucru nu mi-a plăcut atunci când trebuia să merg în magazine fizice să cumpăr rechizitele. În fiecare magazin stocul era diferit, trebuia să merg în cel puțin 4-5 magazine ca să pot găsi toate produsele necesare. Să merg în acele magazine însemna să pierd câteva ore, mai ales că magazinele nu erau poziționate în același loc. Trebuia să merg dintr-un capăt în celălalt capăt al orașului pentru un caiet mai special sau pentru caiete de calitate mai bună, nu alea la 1-2 lei.

Am găsit caiete de la Herlitz cu un model foarte interesant pe motiv animal. Este cel din imagine, are 192 de pagini cu pătrățele și costă 18.45 de lei. Acum o să mă întrebați de ce plătesc o sumă așa de mare pentru un simplu caiet, nu? Păi, nu este doar un simplu caiet. Este un caiet foarte elegant, are o bandă elastică și suport pentru un instrument de scris. Am cumpărat astfel de caiete pentru cei mici pentru că vreau să îi învăț de mici să înțeleagă calitatea unor obiecte și să prețuiască ceea ce au. În plus, au o caligrafie foarte frumoasă și vreau să le ofer ceea ce este mai bun, iar caietele cumpărate au pagini cu o greutate de 80g/mp.

Cel mic vroia să îi cumpăr un ghiozdan cu unul dintre filmele lui favorite, Star Wars. Am căutat în foarte multe magazine atât din orașul în care locuiesc cât și în alte orașe din România. Într-un final am ajuns să comand tot de pe internet, mai exact de pe site-ul gutuie.ro, tot de acolo am cumpărat și caietele și foarte multe alte rechizite pentru școală. Să revin la ghiozdan. Este un ghiozdan suficient de mare realizat dintr-un material de calitate, verde cu foarte mult negru, pot să spun că verdele se potrivește de minune combinat cu negrul. După cum se vede și în imaginea alăturată are un text frumos „Stronger than you think” și două personaje foarte importante din Star Wars The Mandalorian.

Am cumpărat foarte multe rechizite scolare online la prețuri foarte bune, nu știu dacă am căutat foarte mult un site care să îmi ofere tot ceea ce am nevoie, un bazar cu de toate ca să spun așa. Am dat repede peste gutuie.ro folosind Google, mai mult am fost atras de numele ciudat al acestui site care mi-a făcut o trimitere în copilărie, când era vremea culesului de gutuie și bine înțeles. dulceața de gutuie pe care o ador, amintiri frumoase. Așa am ajuns pe site și într-un final am făcut o comandă destul de mare, asta după ce am analizat produsele disponibile și am observat că au foarte multe produse disponibile pe site, atât rechizite pentru școală, produse pentru birou, papetărie, organizare și arhivare, instrumente de scris, sisteme de prezentare, tehnică de birou, mobilier, produse de curățenie, produse de protocol și foarte multe alte produse disponibile, totul organizat frumos în categorii.

Cu siguranță numele magazinului este interesant, dar la fel este și pagina lor de facebook care poate să fie accesată apăsând aici. Pe pagina de facebook sunt foarte activi și postează o mulțime de produse interesante, dar ce să mai zic de reduceri și oferte. Eu am descoperit hârtia Double A de o calitate superbă pentru pritare, văzând o reclamă pe facebook de la gutuie, am comandat și sunt foarte mulțumit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *