Sunt jos cu investițiile

Am scris câteva articole despre investiții aici pe blog și vreau să revin cu un update legat de investițiile pe care le-am făcut în ultima vreme și ce se întâmplă cu ele. Am început să investesc sume foarte mici până am ajuns la un portofoliu destul de mare, dar în ultima vreme am ajuns să fiu pe minus decât pe plus. Dacă până acum câteva luni în urmă mă bucuram de sume foarte frumoase, acum pot să spun că totul este jos și mi-a oferit o stare de neliniște, cât de ușor se pot pierde bani în acest domeniu. Dar m-am gândit bine și am realizat că nu este o problemă pentru mine, pentru că sunt un investitor care se gândește în viitor.

Totul este jos. Indiferent că vorbim despre bursă, crypto sau alte metode de investiții.

Am făcut câteva achiziții în aceste zile cu gândul la o creștere în următorii ani. Multe dintre investiții le-am făcut în domenii precum aviație, turism, produse și servicii alimentare și încă câteva companii cu foarte mare potențial pe piață. Da, este un moment foarte bun să investești acum, chiar dacă criza bate la ușă și piața se va schimba foarte mult în următoare perioadă. Dacă aceste investiții sunt făcute în companii care au trecut succes peste crize, atunci succesul este garantat peste câțiva ani.

Nu uita, orice investiție o faci, indiferent de domeniu, să te gândești că poți pierde acei bani. Tocmai de asta îți recomand să investești doar ceea ce îți permiți să pierzi, nimic mai mult. Nu sunt un specialist, nu am cursuri sau studii despre investiții și nu recomand să investești în ceva anume, este doar părerea mea despre investiții și nimic mai mult.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *