Sunt un mic Picasso la desen

Încep prin a spune că sunt un mic Picasso, dar nimeni nu știe de mine și este cel mai bun lucru posibil. Nici nu știu când mi-am dat seama că sunt cu adevărat priceput la desen. Poate prin clasele primare când profesoara mi-a oferit note de trece, când toată lumea primea 10 pe linie, iar eu, micul Picasso, note cât să trec. Nu m-am simțit superior niciodată, având în vedere talentul meu artistic.

Ideea este că, îmi place foarte mult să desenez. Doar că, problema este următoarea. Am idee despre ceea ce aș vrea să desenez, am ideea de finalul desenului respectiv, dar atunci când creionul este în mână uit tot. Nici nu știu cum să încep, nu știu ce să fac, sunt total blocat. De când mă știu desenez același desen mereu. Un elicopter, o casă, copaci și o mașină, nimic special. Poate sunt blocat pe acel desen și îmi este greu să trec mai departe, să desenez ceva nou. Dar voi încerca să fac și acest lucru, ceva nou.

În familia mea sunt foarte multe persoane care se pricep la desen, chiar am un frate care se ocupă cu asta. Este designer la o firmă din Spania, mai face câteodată și tablouri, chiar a avut acum câteva luni o expoziție de artă, iar acum lucrează la o serie de NFT-uri pe care o să le publice în următoarele luni. Ideea este că, are talent și chiar vinde, face niște lucrări demne de un adevărat artist. Iar eu, cel mai nepriceput om la desen din toată familia. Până la urmă, la ce bun desenul? Nimeni nu ma întrebat dacă mă pricep la desen.

Până una-alta, desenul nu este de mine și nici nu voi acorda o mare atenție acestui lucru. Pur și simplu sunt out. Prefer să-mi focusez energia făcând alte lucruri decât irosind hârtie și creioane pentru nimic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *