Suntem în Aprilie

Nu sunt foarte bucuros atunci când trecem de la o lună la alta, îmi dau seama că timpul zboară pe lângă noi și nu vedem asta. Anul acesta mi-am propus să scriu pe hârtie ce activități fac în fiecare zi. Așa pot să optimizez mai mult timpul meu liber și să văd exact ce trebuie să fac și ce nu. Astfel încât, pot să fac mult mai multe activități într-un timp, așa nu o să mai pot să spun că timpul trece și eu nu fac nimic.

Cum fac asta? În fiecare moment în care fac o activitate o scriu pe telefon, în fiecare zi activitățiile sunt diferite, dar sunt și altele care sunt la fel și am să va dau un exemplu cum arată o zi din viată mea.

De la 7 la 17 sunt la muncă, deci nu prea pot să fac multe activități deoarece sunt concentrat la muncă. După ce termin munca merg acasă, mănânc și citesc minim 10 pagini dintr-o carte, pe urmă merg la sală sau ies afară să alerg (depinde de sezon și vreme), mă întorc acasă și am alte câteva ore libere, iar în aceste ore libere am diferite activități precum: îmi ajut soția la curățenie sau mâncare, scriu, urmăresc un film, citesc mai multe pagini din carte, fac o baie lungă de relaxare, timp petrecut cu soția și multe altele.

Orice aș face, încerc să scriu pe telefon și să urmăresc ce fac într-o zi. Așa știu că am făcut multe lucruri. Dar mă și ajută să înțeleg câteva lucruri despre rutina mea zilnică și să o pot optimiza mai bine, să adaug sau să elimin activități. În aceste trei luni am urmărit totul și am eliminat multe activități, dar am introdus altele. De exemplu în fiecare vineri, după ce termin munca, am decis să merg cu bicicleta 10 km. Asta nu făceam înainte, mergeam foarte rar cu bicicleta și doar când era vreme de tricou.

Știu că trece timpul prea repede pentru că sunt foarte ocupat cu activități. Și asta este bine, că îmi pot dovedi oarecum că am făcut foarte multe în timp-ul deja trecut. Aprilie, ești mai mult decât bine venită.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *