Vreau o soluție pentru apă potabilă

Acum câteva săptămâni mi-am trecut o idee să nu mai cumpăr apă din magazine și să consum apă de la robinet. Nu spun că apa de la robinet nu este bună pentru consum, dar parcă merge o soluție care să-mi ofere o apă cu o calitate mai bună față de apa din rețea. Sunt foarte multe soluții disponibile pe piață și nu am posibilitatea să fac teste pentru fiecare soluție existentă, asta ar însemna foarte mulți bani și multe zile de muncă pentru instalarea, testarea, verificarea și așa mai departe. Așa că, trebuie să găsesc o soluție.

M-am gândit să întreb persoane din apropiere care folosesc diferite soluții pentru apă de la robinet. Chiar am început această acțiune și am întrebat pe grupurile unde activez. Acum aștept să apară și răspunsurile.

Îmi doresc o soluție care să fie ieftină, nu vreau să mai plătesc foarte mulți bani pentru apa din comerț. În acest moment plătesc undeva la 1 leu pentru un litru de apă din comerț, dar vreau să reduc acest cost foarte mult, să plătesc sub 50 de bani. Am găsit soluții și prețurile pentru un litru de apă potabilă ajung și la 3 bani. Sunt soluții ieftine, scumpe sau chiar foarte scumpe. Depinde ce ai nevoie și cât te ține buzunarul.

Singurul lucru pe care vreau să îl fac atunci când voi găși o soluție bună este să merg să fac niște teste chimice la apă. Vreau să văd dacă acele diferențe chiar există și dacă apa este bună pentru consum.

Nu cred că trebuie să lipsească din casa omului o soluție pentru apă potabilă. Așa cum am spus, chiar dacă apă de la robinet în anumite zone este bună de băut, prefer să nu fac asta și să cumpăr apă din magazin. Vreau să instalez o soluție care să-mi ofere o apă decentă pentru consum, să nu mai fiu nevoit să cumpăr apă din magazin. Anul acesta încerc să reduc anumite costuri, iar o soluție pentru apă potabilă este una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le introduc în casa mea pentru a putea face economii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *